Schrijf een eigen gedicht voor de Poëzieweek

Schrijf een eigen gedicht voor de Poëzieweek

Tijdens de Poëzieweek van 26 januari tot 1 februari worden gedichten in de kijker gezet. Bewoners van het district kunnen een eigen gedicht schrijven dat tentoon wordt gesteld in bib Viswater.

In het kader van de Poëzieweek kunnen bewoners hun gedichten insturen. De gedichten verschijnen in een dichtbundel en worden tentoongesteld in bib Viswater in Berendrecht. Gedichten kunnen tot en met 16 januari worden ingestuurd via vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be. Gedicht kunnen ook afgegeven worden in bib Viswater, Tongerlostraat 1 in Berendrecht.

Op 1 februari worden alle schrijvers uitgenodigd op een drankje tijdens de Poëzieavond waar ook dichter Maarten Inghels een voordracht geeft.

 

Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht