Prijsuitreiking Maand van de Markt

Prijsuitreiking Maand van de Markt

Van 1 tot en met 30 april namen marktbezoekers deel aan de provinciale actie 'Maand van de Markt'. Daarbij maakten ze kans op een provinciale of een gemeentelijke/districtsprijs. District Berendrecht-Zandvliet-Lillo reikt prijzen uit tijdens de tweede pop-upmarkt van dit jaar. ​ ​

De winnaars werden op voorhand verwittigd. Op vrijdag 10 mei ontvangen zij cadeaubonnen van Sandra Suykerbuyk, districtsschepen voor lokale economie. Tegelijkertijd vindt er ook een pop-upmarkt plaats, waar bezoekers het aanbod van de lokale middenstand kunnen ontdekken.

De pers is welkom tijdens de prijsuitreiking. Deze gaat door op vrijdag 10 mei om 10 uur ter hoogte van snoepkraam Het Suikeren Hart.

An Theunis communicatieverantwoordelijke, district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Sandra Suykerbuyk districtsschepen bevoegd voor mobiliteit & verkeer, senioren, lokale economie, dierenwelzijn, groen, markten & foren, lokaal sociaal beleid

 

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht