Pop-upmarkten op vrijdag in Zandvliet

Pop-upmarkten op vrijdag in Zandvliet

Naar aanleiding van het succes van de pop-upmarkten afgelopen jaar, herneemt district Berendrecht-Zandvliet-Lillo het concept in 2024. Op 4 momenten kunnen de wekelijkse marktbezoekers kennismaken met lokale handelaars. Op deze manier wil het district de wekelijkse markt in Zandvliet aantrekkelijker maken voor bezoekers en standhouders.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo heeft een kleine en sympathieke markt, die een aanvulling biedt op het bestaande winkelaanbod. Uniek is dat dit de enige lokale markt is met een fietshersteldienst. Daarnaast is de markt ook een plek waar bewoners elkaar ontmoeten en bij kunnen praten.

Steeds meer mensen kopen artikelen online. Kleinere ondernemers bieden steeds meer producten en diensten online aan. Ook in ons district zijn er een aantal lokale ondernemers die een eigen webshop hebben en allerlei producten aanbieden. Verschillende van hen namen vorig jaar deel aan een pop-upmarkt.

Om onze lokale handelaars mee in de kijker te zetten, wil het district hen ook in 2024 de kans geven om zich aan de marktbezoekers op de Botermarkt voor te stellen. Dit jaar worden er pop-upmarktdagen georganiseerd op vrijdag 5 april, 10 mei, 16 augustus en 1 november. De eerste editie valt samen met de Maand van de Markt.

Geïnteresseerde ondernemers die nog graag willen deelnemen aan de pop-upmarkten, mogen contact opnemen met het district via district.berendrechtzandvlietlillo@antwerpen.be.

We zijn op zoek naar startende ondernemers die:

  • via een webshop verkopen
  • via homeparties of beurzen verkopen
  • geen eigen winkelpand hebben
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Sandra Suykerbuyk districtsschepen bevoegd voor mobiliteit & verkeer, senioren, lokale economie, dierenwelzijn, groen, markten & foren, lokaal sociaal beleid

 

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht