Persuitnodiging: Inhuldiging kunstwerk

Persuitnodiging: Inhuldiging kunstwerk

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo breidt zijn collectie openbare kunstwerken verder uit. Antwerps kunstenaar Sergio De Beukelaer ontwierp op vraag van het district met '- Release...' een kleurrijk en abstract kunstwerk.

Op zaterdag 11 februari onthult districtsschepen Rudi Sempels het nieuwe kunstwerk '- Release…' ter hoogte van het kruispunt Schouwvegerstraat - Antwerpsebaan. De bewoners kunnen de onthulling vanop de eerste rij live meemaken. Nadien volgt een receptie in aanwezigheid van de kunstenaar. De pers is van harte welkom op de inhuldiging op zaterdag 11 februari om 14 uur ter hoogte van het kruispunt Schouwvegerstraat - Antwerpsebaan in Berendrecht. Er is aansluitend mogelijkheid om de kunstenaar te interviewen.

Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht