Persuitnodiging: Inhuldiging kunstwerk

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo breidt zijn collectie openbare kunstwerken verder uit. Zandvlietenaar Wesley Vanreusel, kunstenaar-ambachtsman, ontwierp op vraag van het district een kunstwerk voor het pleintje ter hoogte van de Antwerpsebaan-Kalmthoutsebaan. Voor de uitwerking van het kunstwerk baseerde hij zich op voorstellen van de bewoners.

Op zondag 4 februari onthult districtsschepen Rudi Sempels het nieuwe kunstwerk. ​ De bewoners kunnen de onthulling vanop de eerste rij live meemaken. Nadien volgt een receptie in aanwezigheid van de kunstenaar. De pers is van harte welkom op de inhuldiging op zondag 4 februari om 14 uur ter hoogte van het pleintje aan het kruispunt Antwerpsebaan-Kalmthoutsebaan in Zandvliet. Er is aansluitend mogelijkheid om de kunstenaar te interviewen.

Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
An Theunis communicatieverantwoordelijke, district Berendrecht-Zandvliet-Lillo

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht