Skip to Content

Omleiding gansrijden Zandvliet

Op zaterdag 26 en zondag 27 februari vindt op de terreinen van het Ganzehof in Berendrecht en de Botermarkt in Zandvliet het gansrijden plaats. Daardoor zijn er rond de Botermarkt in Zandvliet enkele straten afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Op zaterdag 26 en zondag 27 februari zijn de Botermarkt en de De Keyserhoeve van 13 tot 19 uur ter hoogte van de Botermarkt afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Op zaterdag 26 en zondag 27 februari is de Spaansemolenstraat vanaf de Martinussteeg tot Noordland het ganse weekend afgesloten voor het doorgaand verkeer.

Bussen van De Lijn volgen op 26 en 27 februari een omleiding:

  • Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
  • Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse ​ Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
  • De haltes Antwerpsebaan (kruispunt Antwerpsebaan/Putsebaan), Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden vervanghaltes in de Zandvlietse Dorpstraat voorzien ter hoogte van volgende straten:
    • Zoutestraat
    • IJzerenwegstraat
    • Antwerpsebaan

In Berendrecht zijn er geen omleidingen. Bussen van De Lijn rijden vanaf 26 februari opnieuw de normale reisweg via het kruispunt Monnikenhofstraat - Bosstraat.

 

Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Sandra Suykerbuyk districtsschepen bevoegd voor mobiliteit & verkeer, senioren, lokale economie, dierenwelzijn, groen, markten & foren, lokaal sociaal beleid

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht