Skip to Content

Nutswerken Steenovenstraat

In de Steenovenstraat vanaf de Ruytermansweg tot de Krommeweg legt aannemer Denys een nieuwe waterleiding aan. De werken duren tot en met vrijdag 8 juli.

Tot en met vrijdag 3 juni is de Ruytermansweg ter hoogte van de Steenovenstraat afgesloten voor het verkeer. De Steenovenstraat is wel bereikbaar. Daar geldt beurtelings verkeer. Bussen van De Lijn volgen een omleiding:

  • richting Antwerpen: Stelplaats - rechtdoor Putsebaan - links Antwerpsebaan - rechts Zandvlietse Dorpstraat - links Zoutestraat en verder de normale reisweg
  • richting Zandvliet: normale reisweg tot Putsebaan - rechtdoor Putsebaan - Stelplaats
  • De haltes Ruytermansweg, Steenovenstraat , Zandweg worden niet bediend. Er is een vervanghalte in de Putsebaan ter hoogte van de Doggenlaan.

Vanaf maandag 6 juni tot en met woensdag 15 juni wordt er gewerkt vanaf de Ruytermansweg tot voor de rotonde. De Steenovenstraat is bereikbaar en er geldt beurtelings verkeer.

Vanaf donderdag 16 juni tot en met vrijdag 8 juli geldt er eenrichtingsverkeer in de Steenovenstraat vanaf de rotonde richting de Krommeweg. Het verkeer komende van de autostrade volgt een omleiding via de Krommeweg.

Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
Sandra Suykerbuyk districtsschepen bevoegd voor mobiliteit & verkeer, senioren, lokale economie, dierenwelzijn, groen, markten & foren, lokaal sociaal beleid

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht