Naar de winkel? In uw buurt!

Naar de winkel? In uw buurt!

Met de campagne ‘Naar de winkel? In uw buurt!’ wil district Berendrecht-Zandvliet-Lillo alle inwoners warm maken om te winkelen bij de lokale handelaars en marktkramers. Wie tussen woensdag 1 mei en dinsdag 11 juni boodschappen doet in Berendrecht en Zandvliet, maakt kans op heel mooie prijzen, waaronder een elektrische Oxford fiets.

Deelnemende handelaars zijn herkenbaar door de affiche in hun zaak. Zij geven een stempel bij elke aankoop op een stempelkaart. Deze kaart kan je als klant bij alle deelnemende zaken gebruiken. Klanten kunnen hun volle en ingevulde kaart in een verzameldoos steken bij de deelnemende handelaars, in het districtshuis, de bib en het vrijetijdscentrum. Kaarten kunnen ingeleverd worden tot en met dinsdag 11 juni.

Uit de ingezamelde kaarten trekt het district winnaars voor verschillende prijzen. Die winnaars ontvangen een uitnodiging voor de prijsuitreiking in het districtshuis op donderdag 20 juni. Daar maakt één van hen kans op de hoofdprijs: een elektrische fiets van het merk Oxford Evolution.

Meer info en de lijst met deelnemende handelaars vinden inwoners op de website.

Story image
An Theunis communicatieverantwoordelijke, district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Sandra Suykerbuyk districtsschepen bevoegd voor mobiliteit & verkeer, senioren, lokale economie, dierenwelzijn, groen, markten & foren, lokaal sociaal beleid

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht