Skip to Content
Keizerschap in Zandvliet op zondag 3 april

Keizerschap in Zandvliet op zondag 3 april

Op zondag 3 april gaat het keizerschap door op de Botermarkt in Zandvliet. Bezoekers kunnen de stoet aanschouwen, een bezoekje brengen aan de kermis en de feestmarkt en supporteren voor de koningen van de verschillende gansrijdersverenigingen die deelnemen aan het keizerschap.

Programma

  • 12 uur: opening feestmarkt en kermis
  • 14 uur: start stoet
  • 15 uur: start keizerschap

De stoet gaat door de volgende straten: De Keyserhoeve - Putsebaan - Antwerpsebaan - Zandvlietse Dorpstraat - Zoutestraat - Spaansemolenstraat - Botermarkt.

Omleiding bussen van De Lijn

  • Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat - rechts Zandvlietse Dorpstraat - rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
  • Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan - links Zandvlietse Dorpstraat - links Zoutestraat en verder de normale reisweg.

De haltes Antwerpsebaan (kruispunt Antwerpsebaan/Putsebaan), Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden vervanghaltes voorzien in de Zandvlietse Dorpstraat ter hoogte van volgende straten:

  • Zoutestraat
  • IJzerenwegstraat
  • Antwerpsebaan

Bezoekers van het keizerschap stappen het best af aan halte 'Zoutestraat'. Vandaar kunnen ze via de Zoutestraat richting kerk wandelen naar de Botermarkt. Deze wandeling duurt ongeveer 10 minuten.

Meer info

Voor meer praktische informatie over het keizerschap kunnen bewoners en bezoekers terecht op de website www.berendrechtzandvlietlillo.be.

Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Carl Geeraerts districtsburgemeester

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht