Skip to Content
Heraanleg Antwerpsebaan in Berendrecht

Heraanleg Antwerpsebaan in Berendrecht

De Antwerpsebaan in Berendrecht wordt vanaf 29 augustus tot en met 14 oktober heraangelegd vanaf de Omleidingsgracht tot aan het kruispunt met de Schouwvegerstraat.

De volledige rijbaan vanaf de Omleidingsgracht (na de bocht komende van het havengebied) tot aan het kruispunt met de Schouwvegerstraat wordt vernieuwd. Aannemer VHP Wegenbouw voert deze werken uit in 3 fases.

  1. Fase 1: vanaf maandag 29 augustus tot en met vrijdag 23 september is de Antwerpsebaan afgesloten vanaf de Omleidingsgracht tot aan Antwerpsebaan 105 (garage Kerschot - tankstation Total).
  2. Fase 2: vanaf maandag 26 september tot en met woensdag 12 oktober is de Antwerpsebaan afgesloten vanaf de Schouwvegerstraat tot aan Antwerpsebaan 105.
  3. Fase 3: donderdag 13 en vrijdag 14 oktober is de Antwerpsebaan afgesloten vanaf de Schouwvegerstraat tot aan de Omleidingsgracht. Tankstation Total is maximum 2 dagen niet bereikbaar.
Story image
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht