Asfalteringswerken Zoutestraat in Zandvliet

In de Zoutestraat vernieuwt het district de toplaag van het asfalt. Deze werken starten op donderdag 9 maart en duren tot en met vrijdag 17 maart.

De toplaag van het asfalt wordt vernieuwd vanaf de Zandvlietse Dorpstraat tot de De Keyserhoeve. Vanaf de Zandvlietse Dorpstraat tot de Walenhoek worden er ook fietssuggestiestroken aangelegd aan beide zijden van de straat.

Ter hoogte van het kruispunt Zoutestraat/Walenhoek worden betonstraatstenen opgebroken, een nieuwe fundering aangebracht en asfalt aangelegd. De betonstraatstenen, die na de nutswerken werden aangelegd in het asfalt aan de pare zijde van de straat, worden verwijderd. Hier wordt door aannemer VHP Wegenbouw ook een nieuwe fundering en asfalt aangelegd.

Doorgaand verkeer volgt een omleiding via de Zandvlietse Dorpstraat.

Bussen van De Lijn volgen de hieronder vermelde omleiding:

  • Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan - links Zandvlietse Dorpstraat - links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
  • Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutstraat - rechts Zandvlietse Dorpstraat - rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
  • Er worden vervanghaltes voorzien in de Zandvlietse Dorpstraat, ter hoogte van de:
    • Antwerpsebaan
    • Berendrechtsvoetpad
    • Zoutestraat
Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht