Asfalteringswerken Noordland

Asfalteringswerken Noordland

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo vernieuwt de toplaag van het asfalt in Noordland. De werken gaan door in de week van maandag 15 april tot en met vrijdag 19 april. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal de aannemer in deze week 2 dagen nodig hebben om de werken uit te voeren.

Noordland zal vanaf huisnummer 25 (café De Volle Ton) tot en met huisnummer 30 (café Noordland, inclusief parking) afgesloten zijn voor het verkeer. De Conterscherp en het kruispunt Conterscherp-Noordland blijven wel bereikbaar.

Vanaf Noordland 25 tot het kruispunt met de Conterscherp wordt de oude toplaag weggenomen en nieuwe asfalt geplaatst. Vanaf Noordland 30 tot en met het kruispunt wordt de oude toplaag aan de zijkanten van de straat weggenomen en worden fietssuggestiestroken aangelegd. Daar blijft het grijze asfalt liggen omdat de kwaliteit nog goed is. Ook worden er wielweerders geplaatst in de bocht van het kruispunt Noordland-Conterscherp en worden de bermen ingezaaid.

Rudi Sempels districtsschepen voor cultuur & erfgoed, evenementen, publiek domein, milieu, waterhuishouding, decentralisatie, lokaal sociaal beleid
Liesbeth Sleymer communicatieverantwoordelijke district Berendrecht-Zandvliet-Lillo

 

Over District Berendrecht-Zandvliet-Lillo

Berendrecht-Zandvliet-Lillo is één van de 9 districten van de stad Antwerpen. 

In deze newsroom vind je de persberichten die district Berendrecht-Zandvliet-Lillo uitstuurt. 

Op www.berendrechtzandvlietlillo.be lees je meer nieuws over het district en vind je informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, stadsmakers enzovoort).

Volg district Berendrecht-Zandvliet-Lillo ook op Facebook en Instagram.

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo
Antwerpsebaan 140
2040 Berendrecht